دانلود تحقیق- مقاله-پروژه-کارآموزی

مرجع کامل خرید و دانلود گزارش کار آموزی ، گزارشکار آزمایشگاه ، مقاله ، پروژه و پایان نامه های کلیه رشته های دانشگاهی

دانلود تحقیق- مقاله-پروژه-کارآموزی

مرجع کامل خرید و دانلود گزارش کار آموزی ، گزارشکار آزمایشگاه ، مقاله ، پروژه و پایان نامه های کلیه رشته های دانشگاهی

پاورپوینت هوش مصنوعی و سیستم خبره

پاورپوینت هوش مصنوعی و سیستم خبره در 23 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx
دسته بندی کامپیوتر و IT
فرمت فایل pptx
حجم فایل 1130 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 23
پاورپوینت هوش مصنوعی و سیستم خبره

فروشنده فایل

کد کاربری 7466

پاورپوینت هوش مصنوعی و سیستم خبره


مفاهیم اصلی در هوش مصنوعی

شبکه های عصبی مصنوعی

ساختار داخلی مغز

یادگیری

سیستمهای استدلال و کنترل فازی

عملکرد بیرونی مغز

استدلال تقریبی

الگوریتمهای تکاملی

الهام گرفته از تکامل در طبیعت

بهینه سازی


چرا منطق فازی ؟

Because the real world is really uncertain and fuzzy,

If not, consider what Nobel Laureate Albert Einstein said in 1923….

“As far as the laws of mathematics refer to reality, they are NOT certain. And so far as they ARE certain, they do not refer to reality.”

— §ساده برای فهم §قابل انعطاف برای کسترش در یک سیستم §استدلال تقریبی بر اساس اطلاعات تقریبی §مدلسازی توابع غیرخطی پیچیده §قابل ترکیب با سیستم های کنترل معمول §مبتنی بر متغیرهای زبانی طبیعی §روشی ساده برای نگاشت تعدادی متغیر ورودی به خروجی. اگر روش ساده تری وجود داشت از روش فازی استفاده نکنید.


آشنایی با منطق فازی

جهان خاکستری است اما علم سیاه و سفید است .

ما درباره صفرها و یک ها صحبت می کنیم اماحقیقت چیزی بین آنهاست .

جملات و بیانهای منطق سوری و برنامه ریزی رایانه همگی به شکل درست یا نادرست ، یک یا صفر هستند.

اما بیانهای مربوط به جهان واقعی متفاوتند .

هر نوع بیان واقعیت یکسره درست یا نادرست نیست.

حقیقت آنها چیزی بین درستی کامل و نادرستی کامل است . چیزی بین یک و صفر ، یعنی مفهومی چندارزشی و یا خاکستری . حال فازی چیزی بین سیاه و سفید ، یعنی خاکستری است " (بارت کاسکو(".

در فارسی، فازی به نامهای مبهم و گنگ نیز ترجمه شده است. شاید این مثال از پروفسور زاده جالب باشد:


"منطق کلاسیک شبیه شخصی است که با یک لباس رسمی مشکی ، بلوز سفیدآهاردار، کروات مشکی ، کفش های براق و غیره به یک مهمانی رسمی آمده است و منطق فازی تا اندازه ای شبیه فردی است که با لباس غیررسمی ، شلوارجین ، تی شرت و کفشهای پارچه ای آمده است. این لباس را درگذشته نمی پذیرفتند. اما امروز، جور دیگری است .“

در سال 1965 ، ایرانی تباری بنام پروفسور لطفی عسگرزاده ، معروف به زاده ، استاد دانشگاه برکلی آمریکا، در مجله اطلاعات و کنترل ، مقاله ای تحت عنوان Fuzzy Sets منتشر ساخت و این مقاله مبنای توسعه و ترویج این نظریه به جهان شد . مدتها بودکه او با نظریه سیستمها سروکار داشت و ملاحظه می کرد که هر چه پیچیدگی یک سیستم بیشترشود حل و فصل آن بوسیله ریاضیات رایج ، مشکل تراست ولذا به ریاضیات دیگری برای حل این مشکل نیاز است این ریاضیات باید بتواند ابهام موجود در پیچیدگی یک سیستم را مدل سازی کند و بامحاسبات خودآن راتحت کنترل و نظارت درآورد ورفتارآن را پیشگویی کند وبالاخره درسال 1965به این موفقیت دست یافت.


اشکالات مسکن های مدرن (امروزی)

اشکالات مسکن های مدرن (امروزی) در 58 صفحه word قابل ویرایش با فرمت doc
دسته بندی معماری
فرمت فایل doc
حجم فایل 35 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 58
اشکالات مسکن های مدرن (امروزی)

فروشنده فایل

کد کاربری 7466

اشکالات مسکن های مدرن (امروزی)



عوامل موثر در بررسی وضعیت مسکن

در بررسی وضعیت مسکن باید موارد زیر را مد نظر قرار داد:

1- استفاده کندگان که شامل فرد، خانوار، خانواده گسترده یا گروهی که در واحدهای مسکونی زندگی می کنند می شود. اینها مصرف کنندگان نهایی فرآیند مسکن هستند که زندگی شان از شرایط مسکونی که در آن زیست می کنند،‌ تأثیر می پذیرد.

2- منابعی که در وضع مسکن مورد بررسی دخیل است. ساخت فیزیکی خود منزل منابع مالی و سازمانی،‌مکانی و تسهیلاتی از قبیل زیربنا، تسهیلات عمومی، برنامه های مربوطه فعالیتهای عمومی کارکنان اجتماعی و غیره را شامل میشوند.

3- فعالیت ها: اجزای اساسی هستند که “کنش متقابل بین استفاده کننده واحد مسکونی” از طریق آنها انجام می گیرد. مسکن به این دلیل فراهم می شود که فعالیتهای معینی را میسر می سازد برخی از این فعالیتها به کارکرد مسکن به منزله سرپناه مربوط می شود مانند خوابیدن، قسمتی از کارکرد مسکن به عنوان محل و مکان مطرح است مانند رفتن به محل کار و بخشی به رشد اجتماعی و روانی فرد مربوط می شوند مانند رفتن به مدرسه ، ملاقات با دیگران و ...

4- پیامدها: فعالیتهایی که به وسیله استفاده کنندگان در محیط سکونتشان انجام می گیرد، هم برای استفاده کنندگان و هم برای وضع مسکن پیامدهایی به دنبال دارد: این تأثیرات میتواند مثبت باشد مانند دستاوردهای فردی یا اصلاح محیط فیزیکی، همینطور هم میتواند منفی باشد، مانند کاهش سلامتی یا فساد محیط، همچنین فعالیتها و پیامدها به میزان زیادی به خصوصیات،‌آرزوها و نیازهای استفاده کننده بستگی دارد. بنابراین در بررسی شاخصهای اجتماعی استفاده کننده به عنوان مبنا در نظر گرفته می شود.

بررسی ابعاد کیفی نیاز مسکن

1) بررسی کیفی فضای ساخته شده با توجه به جنبه های مؤثر در رشد سلامت و بهداشت و آسایش جسمانی

2) بررسی کیفی محیط مصنوع جنبه های مؤثر در رشد معنوی و روحی و روابط عمومی.

هفت شاخص کیفیت مسکن مناسب در محلات شهری

مفهوم مسکن علاوه بر مکان فیزیکی، کل محیط مسکونی را نیز در بر می گیرد که شامل تمامی خدمات و تسهیلات ضروری مورد نیاز برای بهزیستن خانواده و طرح های اشتغال، آموزش و بهداشت افراد است. در واقع تعریف و مفهوم عام مسکن یک واحد مسکونی نیست بلکه کل محیط مسکونی را شامل میشود. به عبارت دیگر مسکن چیزی بیش از یک سرپناه صرفاً فیزیکی است و تمامی خدمات و تسهیلات عمومی لازم برای بهزیستن انسان را شامل می شود و باید حق تصرف نسبتاً طولانی و مطمئن برای استفاده کننده آن فراهم باشد.

دریافت رابطه توسعه پایدار و شهرسازی و اجزای متشکله آن منجمله مسکن و مقولات متعدد مربوط به آن، موضوعی اساسی است. در واقع شناسایی ویژگیهای شهر پایدار یا محیط پایدار در اقلیم و فرهنگ خاص،‌موضوعی است که عدم پرداختن به آن، امکان توفیق در برنامه ریزی برای جزئیات آنرا تقلیل می دهد. پرداختن به شاخصه های مسکن به عنوان کلیدی ترین ابزار برنامه ریزی وتشکیل دهنده، شالوده اصلی آن را میتوان از حساسترین مراحل برنامه ریزی دانست. عرصه مسکن به منظور تأمین رشد اجتماعی علاوه بر خود واحد مسکونی، محیط پیرامون آن را نیز در بر می گیرد.

نیاز به مسکن دو بعد کمی و کیفی دارد؛ در بعد کمی نیاز به مسکن، شناخت پدیده ها و اموری را شامل میشود که به فقدان سرپناه و میزان دسترسی به آن مربوط میشود که در واقع درجه پاسخگویی به نیاز،‌ بدون در نظر گرفتن کیفیت آن مورد نظر است. در بعد کیفی مسائل و پدیده هایی مطرح میشوند که به بی مسکنی، بدمسکنی و تنگ مسکنی ارتباط دارند و آنچه مطرح است، نوع و شکل نیاز است.


شاخص های کیفیت مسکن

به طور کلی عواملی در مسکن وجود دارد که کیفیت را تعریف می کنند. اینگونه وامل در مقیاس محله به شرح زیر هستند:

1- فرم مطلوب مسکن

2- استحکام مسکن

3- امنیت مسکن

4- ایمنی، راحتی و میزان دسترسی و نیز فاصله مناسب ساکنان به تسهیلات و خدمات کالبدی محله

5- دسترسی به طبیعت و فضاهای سبز باز

6- تأمین تجهیزات و تأسیسات (زیرساختها) مورد نیاز مسکن

7- همجواری مسکن با کاربری های سازگار

این عوامل هفتگانه از مهمترین معیارها و شاخصها در تعریف و تبیین کیفیت مناسب مسکن هستند که توجه به آنها در ساخت و ساز، انجام تمامی فعالیتهای زندگی ساکنان را به سهولت کارایی مطلوب امکان پذیر ساخته و کمکی در جهت یافتن جهات زندگی پایدار شهری و ساخت و شکل مناسب برای شهر و مناطق شهری محسوب می شوند.


پاورپوینت ارتباط مصرف چای و سرطان

پاورپوینت ارتباط مصرف چای و سرطان در 26 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل pptx
حجم فایل 177 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 26
پاورپوینت ارتباط مصرف چای و سرطان

فروشنده فایل

کد کاربری 7466

پاورپوینت ارتباط مصرف چای و سرطان


چای

گیاه چای Camellia Sinesis یک بوتۀ همیشه سبز از خانوادۀ theaceae و بومی جنوب قارۀ آسیاست، اما به طور معمول در بیش از 30 کشور جهان کشت می شود.

انواع چای:

چای سیاه 78%

چای oolong 2% <

چای سبز 20%

Yang et al 2003


فرآیندهای تولید

چای سبز:

برگ های تازه را به سرعت بخار می دهند (آنزیم ها غیر فعال می شوند و از تخمیر جلوگیری می شود) سپس برگ ها را خشک می کنند محصول چای سبز

چای سیاه و oolong :

برگ ها را تا رسیدن به محتوی رطوبتی حدود 55 درصد پژمرده می کنند (غلظت پلی فنل ها افزایش می یابد)

برگ های پژمرده را فشرده می کنند

پلی فنل ها تخمیر می شوند برگ ها را حرارت می دهند

(اکسیداسیون محدود می شود)

محصول چای سیاه محصول چای oolong


چای سیاه:

از طریق تخمیر درصد زیادی از کاتچین ها تبدیل به الیگومر تیافلاوین و پلی مر thearubigins می شود.

در نتیجه چای سیاه محتوی:

10-3 درصد کاتچین ها

6-2 درصد تیافلاوین

و بیشتر از 20 درصد thearubigins

چای oolong تقریباً نصف چای سیاه تخمیر می شود بنابراین درصد کاتچین بیشتری دارد.

Yang et al 2003


پاورپوینت خشک کن با بستر سیال

پاورپوینت خشک کن با بستر سیال در 30 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 867 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 30
پاورپوینت خشک کن با بستر سیال

فروشنده فایل

کد کاربری 7466

پاورپوینت خشک کن با بستر سیال



مقدمه ای بر خشک کردن مواد غذایی

. در اثر کاهش رطوبت ماده غذایی امکان فساد میکروبی از بین می رود و سرعت واکنشهای مضر کم می شود . ضمن اینکه بر روی محصول اثر حفاظتی دارد ، وزن و حجم آن را به میزان چشمگیری کاهش می دهد در نتیجه از هزینه های حمل ونقل و ذخیره سازی می کاهد و باعث تولید فرآورده ای می شود که مصرف آن راحت تر و آسانتر است .

نگهداری میوه ها وسبزیها به روش خشک کردن و مهارت خاصی نیاز دارد . ، حذف رطوبت باید به گونه ای انجام شود که بعد از رطوبت زنی تاحدود زیادی به کیفیت مواد اولیه خود برگردد. برای رسیدن به این نتایج می بایست در طول فرآیند خشک کردن انتقال جرم و حرارت به صورت مناسبی انجام شود .


فرآیند خشک کردن در مواد غذایی

vآبگیری (Dehydration) یا خشک کردن (drying) عبارت است از فرآیند خار ج کردن آب از یک ماده غذایی جهت بسط و افزایش عمر ذخیره سازی از طریق جلوگیری از رشد میکروارگانیسم ها می باشد . در اعمال روش ها ی نگهداری مواد غذایی نه تنها جلوگیری از رشد میکروب ها اهمیت دار د بلکه حفظ رنگ بافت طعم و ارزش تغذیه ای نیز مورد توجه می باشد


علل اصلی خشک کردن مواد غذایی

حفظ مواد در مقابل فعالیت های بیولوژیکی از قبیل میکروبی و آنزیمی که باعث خرابی می شوند .

تقلیل سرعت فعل و انفعالات شیمیایی مضر قبیل قهوه ای شدن غیرآنزیمی واتواکسیداسیون

کم کردن وزن و حجم مواد غذایی برای سهولت بسته بندی و حمل ونقل انبارداری

نگهداری و حفظ مواد غذایی درفصول پر بار برای استفاده کننده در فصول کمیابی


ماهیت فرآیند خشک کردن

در موادی که رطوبت شان بالای 30 ٪ است تمام حفره های ریز آن از مایع پر شده و سطح ماده از لایه نازکی توسط آب پوشیده شده است در این حالت مایع بخار شده با نفوذ مولکولی از میان لایه گاز اطراف سطح مایع نفوذ کرده و به جریان توده گاز می رسد اگر مقدار رطوبت ماده بیشتر از رطوبت نمگیری باشد درجه حرارت سطح ماده برابر درجه حرارت حباب تر خواهد شد .(دبی خشک در این حالت تقریبا ثابت است . )

پس از آنکه تمام آب سطح ماده تبخیر شده فرآیند تبخیر مایع درون منافذ شروع می شود. اگر رطوبت مقدار ماده کمتر از رطوبت نم گیری باشد دبی خشک بدلیل کاهش سطح تبخیر ، شدیدا کاهش می یابد. چون تبخیر کاهش یافته درجه حرارت سطح ماده بتدریج بالا می رود تا تقریبا به درجه حرارت هوا برسد .


پاورپوینت بررسی سیستم برق تبرید

پاورپوینت بررسی سیستم برق تبرید در 99 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx
دسته بندی برق
فرمت فایل pptx
حجم فایل 1382 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 99
پاورپوینت بررسی سیستم برق تبرید

فروشنده فایل

کد کاربری 7466

پاورپوینت بررسی سیستم برق تبرید



در این سیستم کمپرسور از نوع باز بوده و بر روی آن دو شیر سرویس برای ورود و خروج گاز وجود دارد

شیــر سرویس

تنها اختلافی که بین این دو شیر سرویس وجود دارد در اندازه آن است.

شیر سرویس مکش،به علت عبور گاز با فشار کم بزرگتر می باشد زیرا می بایستی حجم بیشتری از گاز را عبور دهد در حالیکه شیر تخلیه که گاز با فشار زیاد و متراکم تری را عبور می دهد کوچکتر است.


موقعیکه ساقه شیر را در جهت عقربه ساعت بچرخانیم ساقه پیچی شیر به طرف داخل رانده شده ودر نتیجه شیر بسته می شود و رابطه بین کمپرسو و لوله مکش یا لوله دهش قطع می شود ولی اگر ساقه را در جهت عکس قبلی بچرخانیم ساقه به طرف خارج حرکت کرده و شیر باز می شود در این حالت مسیر سرویس بسته است و اگر ساقه شیر را از حالت باز بودن و بسته بودن کامل خارج کنیم و مقر شیر در وسط قرار گیرد در این حالت شیر باز بوده و شیر سرویس باز است.
از شیر سرویس برای نصب و اندازه گیری فشار مکش و شارژ کردن گاز و یا تخلیه هوای سیستم (وکیوم)استفاده می شود.
گاز خروجی بعد از عبور از شیر سرویس دهش وکویل کندانسوروارد شیر قطع کن اضطراری می شود

کندانسورتبخیری:

این کندانسور ها ترکیبی از کندانسور آبی و هوایی به شمار می رود زیرا عمل کندانسور آبی و هوایی را تواما انجام می دهد.

کندانسور تبخیری مورد استعمال زیادی در تاسیسات تبرید دارد.در واقع در جاهایی که مجبوریم قدرت تقطیر زیادی داشته باشیم این کنداسورها مشکل را حل می کند در محلهایی که آب کافی و تسهیلات تخلیه برای آب وجود ندارد و یا هزینه مصرف آب زیاد است و به کار بردن برج خنککن برای تاسیسات کوچک عملی نیست کنداسور تبخیری وظیفه کندانسور و برج خنک را به عهده می گیرد

طرز کار آن بدین ترتیب است که با دزنی که در بالای محفظه کنداسور نصب شده هوا را از زیر محفظه و از سطح کویل کندانسور به طرف بالا می کشد و هوای جریان یافته از سطح کویل که توسط لوله آب فشان مرتبا مرطوب می گردد عبور نمود و پس از گذشتن از درون قطره گیر به وسیله بادزن خارج می گردد در داخل کویل بخار مبرد بر عکس جریان هوا از بالا وارد کویل کندانسور شده و به تدریج در تماس با سطح کویل که با هوای سرد در تماس است تقطیر شده و به طرف پایین کویل جاری می شود ولوله کندانسور برای افزایش سطح تبادل حرارت از پره های

پوشیده شده و قطره گیر نیز برای جدا کردن قطرات آب از هوا در ورود به بادزن به کار برده شده است.

برای اینکه مایع مبرد تا چند درجه زیر دمای اشباع سردتر شود توسط پمپی که در این دستگاه نصب شده آب به بالای کندانسور جریان پیدا می کند و به وسیله لوله هایی وارد افشانکهایی که در سرتاسر لوله نصب شده گردیده و به صورت قطرات ریز در می آید که بر روی سطح کویل پاشیده می شود و بدین ترتیب با تبخیر آب روی سطح کویل در برابر جریان هوا اثر سرمایشی بیشتری را نسبت به کنداسور هوایی یا آبی ایجاد می کند.

در حدود 3 تا 5 درصد آب جریانی تبخیر میشود لذا کمبود اب توسط لوله ای که به شیر شناوری به تشتک تحتانی کندانسور نصب شده است تامین میکرددو میزان اب مصرفی این کندانسورها در حدود 10تا 20برابر از کندانسور ابی کمترمصرف میکند در دماهای زیر صفر درجه محیط خارج میبایستی موانع (از قبیل عایق کاری)برای جلوگیری از یخ زدن اب در تشتک و لوله ها در نظر گرفت.

در هوای سرد میتوان از جریان اب صرفنظر کرده و فقط از جریان هوا برای خنک کردن کویل و تقطیر مایع مبرد استفاده کرد.

چون کندانسورهای تبخیری دارای فضای کافی برای ذخیره مبرد نمی باشد از مایع مبرد خروج از کویل کندانسور به طرف مخزن ذحیره مایع مبرد جریان پیدامیکند.


رسیور

یک سیلندر فولادی است که پرس کاری و جوش کاری شده و به یک شیر سرویس مجهز میباشد معمولا یک شیر سرویس نیز روی کمپرسور نصب میکرددو وجود این شیر سرویسها به سرویس کار اجازه میدهد که در صورت لزوم مخزن و کندانسور را جداگانه از سیستم جدا کنند.