دانلود تحقیق- مقاله-پروژه-کارآموزی

مرجع کامل خرید و دانلود گزارش کار آموزی ، گزارشکار آزمایشگاه ، مقاله ، پروژه و پایان نامه های کلیه رشته های دانشگاهی

دانلود تحقیق- مقاله-پروژه-کارآموزی

مرجع کامل خرید و دانلود گزارش کار آموزی ، گزارشکار آزمایشگاه ، مقاله ، پروژه و پایان نامه های کلیه رشته های دانشگاهی

پاورپوینت کاربرد اصول مدیریت در سازمانهای ورزشی - سازماندهی

پاورپوینت کاربرد اصول مدیریت در سازمانهای ورزشی _ سازماندهی در 16 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
دسته بندی تربیت بدنی
بازدید ها 7
فرمت فایل pptx
حجم فایل 128 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 16
پاورپوینت کاربرد اصول مدیریت در سازمانهای ورزشی - سازماندهی

فروشنده فایل

کد کاربری 7466
کاربر

پاورپوینت کاربرد اصول مدیریت در سازمانهای ورزشی _ سازماندهی در 16 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


فهرست مطالب

مقدمه

سازمان برمبنای وظیفه

مزایا و محدودیتهای سازمان برمبنای وظیفه

سازمان بر مبنای نوع تولید

مزایا و محدودیتهای سازمان بر مبنای نوع تولید

سازمان بر مبنای منطقه عملیات

سازمان بر مبنای مشتری

مزایا و محدودیتهای سازمان بر مبنای مشتری

محدودیتهای ساختارهای سنتی

الگو های جدید ساختار زمانی

عصرها ،‌عصر سازمانهای بزرگ است.

سازماندهی پس از برنامه ریزی می باشد.

در سازماندهی وظایف و اختیارات مشخص شود.

سازماندهی مجدد امری است دائمی

در موقعیت های مختلف ساختهای متفاوتی وجود دارد.



سازمان برمبنای وظیفه

واحد ها بر حسب وظیفه تقسیم می شود.

وظایف کلی به وظایف جزیی تقسیم می شود.

وظایف را تا کجا می توان به وظایف جزیی تر تقسیم نمود؟

وظایف نمی باید فقیر و بی معنی شوند.

تعداد پست ها و اطلاع از استاندارد انجام کار باید مشخص باشد.

برای ایجاد ارتباط و هماهنگی بین اجزا نیاز به سرپرستی می باشد.

واحد های صف و ستاد

به هر میزان وظایف پیچیده باشد بر تعداد واحد ها اضافه می گردد.

وظایف تخصصی را می توان با الگوی مشابه تقسیم بندی نمود .

تقسیم وظایف کار را با ارزیابی مشاغل و طبقه بندی آنها می توان تسهیل کرد.


مزایا و محدودیتهای سازمان بر مبنای وظیفه

ایجاد حوزه های قوی تخصصی ( مزایا)

ارتقاء تخصص از طریق کار های ثابت ( مزایا)

با تغییرات نمی تواند خود را تغییر دهد ( محدودیت )

همکاری بین واحد ها ضعیف است ( محدودیت )

دشواری ارزیابی و مسئولیت های بین واحد ها ( محدودیت )


سازمان بر مبنای نوع تولید

واحد ها بر اساس تولیدات تقسیم می شوند.

از مزایای آن اینکه مسئولیتها روشن و مشخص است.

از دیگر مزایا سهولت در ارزیابی عملکردی می باشد.

همکاری بین واحد ها بیشتر است.

از محدودیت آن پراکندگی درتخصص می باشد.


سازمان بر مبنای منطقه عملیاتی

اساس سازماندهی مناطق می باشد.

ازمزایای آن سرعت و سهولت شناخت نیازها و رفع آنها می باشد.

درمناطق مختلف این سازماندهی بسیارمفید است.

پراکندگی واحدهای منطقه ممکن است مشکل ساز باشد.

ممکن است ایجاد منطقه زدگی نماید.



پاورپوینت سمینار کنترل ،دماسنج ها و ترموکوپل

پاورپوینت سمینار کنترل (دماسنج ها) در 23 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
دسته بندی فنی و مهندسی
بازدید ها 6
فرمت فایل pptx
حجم فایل 522 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 23
پاورپوینت سمینار کنترل ،دماسنج ها و ترموکوپل

فروشنده فایل

کد کاربری 7466
کاربر

پاورپوینت سمینار کنترل (دماسنج ها) در 23 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

سمینار کنترل

اندازه گیری و کنترل دما


1 ) حرارت، دما و مقیاس دما

2 ) تعریف دما سنج

3 ) انواع دماسنج ها


.1حرارت، دما و مقیاس دما


دما کمیتی است که بیانگر مقدار گرمای یک جسم است. یکای این کمیت کلوین، درجه سانتیگراد، درجه فارنهایت و درجه رانکین می باشد. حرارت انرژی گرمایی ناشی از حالت حرکت اتمها و مولکول های جسم است. با اندازه گیری دما می توان میزان حرارت محسوس یک جسم را از رابطه زیر بدست آورد:


Q: محتوای حرارتی

CP: حرارت ویژه یا ظرفیت حرارتی جسم

M: جرم جسم

T: دمای جسم

T0 : دمای مرجع

دما، حالت انرژی جنبشی مولکولی و اتمی را تعیین می کند هر چه دمای جسم بالاتر باشد انرژی جنبشی بالاتر بوده و ظرفیت جهت انتقاال انرژی نیز بالاتر خواهد بود. واحد دما درجه سانتیگراد در صورتی که واحد حرارت (انرژی) ژول می باشد.


2 ـ تعریف دما سنج

میزان حرارت که سرما و گرما را نشان میدهد، این لفظ فرانسوی است و در فارسی مستعمل است لیکن هنوز جزء زبان نشده است(فرهنگ نظام). ماخوذ از ترموس بمعنی گرما و مترون بمعنی اندازه یونانی و وسیله ای است که از روی آن میزان گرما اندازه گیری میشود و معمولا از یک لوله شیشه ای که دو طرف آن بسته و در قسمت پایین آن مخزنی پر از جیوه یا الکل تعبیه شده است تشکیل می گردد برای مدرج ساختن آن ، ترمومترهای جیوه ای را در ظرف بخار آبی که در حال جوش است (کنار دریا) قرار میدهند، جیوه بر اساس خاصیت انبساط اجسام در مقابل حرارت در لوله بالا میرود ودر نقطه ای که توقف می کند آن نقطه را با عدد 100 علامت می گذارند. سپس مخزن جیوه را در خرده یخ در حال گداز می گذارند. جیوه از لوله پائین می آید و در نقطه ای متوقف می شود که آن را، نقطه صفر میزان حرارت فرض می کنند و در حقیقت نقطه انجماد آب یا نقطه ذوب یخ است . آنگاه میان این دو رقم را با اعداد علامت گذاری نموده که هر قسمت را یک درجه نامند. و اینگونه ترمومترها که بصد درجه تقسیم شده اند ترمومتر سانتی گراد می نامند.



پاورپوینت کاربرد اصول مدیریت در سازمانهای ورزشی - هدایت و انگیزش

پاورپوینت کاربرد اصول مدیریت در سازمانهای ورزشی _ هدایت و انگیزش در 13 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
دسته بندی تربیت بدنی
بازدید ها 6
فرمت فایل pptx
حجم فایل 244 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 13
پاورپوینت کاربرد اصول مدیریت در سازمانهای ورزشی - هدایت و انگیزش

فروشنده فایل

کد کاربری 7466
کاربر

پاورپوینت کاربرد اصول مدیریت در سازمانهای ورزشی _ هدایت و انگیزش در 13 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

فهرست مطالب


مقدمه

نظریه های هدایت و رهبری

نظریه های خصوصیات فردی رهبری

نظریه های رفت و رهبری

نظریه های موقعیتی و اقتضایی

نظریه های مسیر – هدف

نظریه ها انگیزش

نظریه های محتوایی

نظریه های فرآیندی

انگیزش در عمل


مقدمه


رهبری عبارتست از نفوذ در دیگران رهبری یعنی ایجاد انگیزه در یادگیری نفوذ و قدرت رهبری بر منابعی که قدرت و نفوذ از آن سرچشمه می گیرد ارتباط دارد. قدرت عبارتست از توانایی نفوذ نفوذ یعنی اعمالی که باعث تغییر در رفتار می شود.

منابع قدرت


منابع قدرت عبارتند از : قدرت مرجع قدرت قانونی قدرت تخصصی قدرت پاداش قدرت تنبیه


پاورپوینت سنسورمادون قرمز، صفحه کلید ماتریسی و سنسورLM35

پاورپوینت سنسورمادون قرمزصفحه کلید ماتریسیسنسورLM35 در 18اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
دسته بندی برق
بازدید ها 4
فرمت فایل pptx
حجم فایل 225 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 18
پاورپوینت سنسورمادون قرمز، صفحه کلید ماتریسی و سنسورLM35

فروشنده فایل

کد کاربری 7466
کاربر

پاورپوینت سنسورمادون قرمز.صفحه کلید ماتریسی.سنسورLM35 در 18 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

►حسگرهای حرارتی با دقت سانتیگراد


شرح کلی:


سری LM35 شامل حسگرهای حرارتی آی سی مانندی هستند که ولتاژ خروجی آنها با درجه حرارت سیلسیوس (سانتیگراد) نسبت خطی دارد. در نتیجه LM35 بر حسگر های حرارتی خطی که بر حسب درجه کلوین اندازه گیری می شوند، برتری دارد چرا که بدینگونه لازم نیست کاربر یک ولتاژ ثابت زیاد را از خروجی آن کم کند تا مقیاس سانتیگراد مناسب را بدست آورد. با استفاده از LM35 برای بدست آوردن یک مقدار دقیق شاخص در 1/4°C± در دمای اتاق و±3⁄4°C در درجه حرارت بین −55 تا +150°C اضافه یا کم میکنیم و به هیچ درجه بندی یا لوازم دیگری نیاز نیست. به منظور درجه بندی و اندازه گیری در سطح wafer ، هزینه کمی مورد استفاده قرار می گیرد.


مقاومت ظاهری پایین خروجی LM35، خروجی خطی و اندازه گیری ذاتی دقیق، فصل مشترکی است جهت خواندن یا کنترل آسان شدت جریان برق که می توان با منبع تکی برق یا اضافه و کم کردن منابع از آن استفاده کرد. از آنجا که این پدیده تنها 60 میلی آمپر از منبع دریافت می کند، خودگرمایی بسیار پایینی دارد، کمتر از 0.1°C در هوای معمولی . LM35 جهت عملکرد در درجه حرارت −55° تا +150°C مجاز می باشد در حالیکه LM35C برای درجه حرارت −40° تا +110°C (−10° با دقت اصلاح شده) مجاز می باشد. سری LM35 در بسته های ترانزیستور TO-46 کیمیایی موجود میباشد در حالیکه LM35C، LM35CA و LM35D در بسته های ترانزیستور TO-92 موجود است. LM35D نیز در یک بسته کلی کوچک نصب شده بر روی یک سطح 8 گرافیتی و بسته TO-220 پلاستیکی موجود می باشد.


ویژگی ها :


اندازه گیری دقیق به درجه سیلسیوس (سانتیگراد)
عامل مقیاس خطی + 10.0 mV/°C
دارای دقت تضمینی تا 0.5°C (در +25°C)
مجاز برای درجه حرارت −55° تا +150°C
مناسب برای کاربردهای متحرک
هزینه پایین به دلیل استفاده از لوازم wafer-level
عملکرد از 4 تا 30 ولت
فشار جریان برق کمتر از 60 میلی آمپر
خودگرمایی پایین، 0.08°C در هوای ساکن
غیر خطی تنها در شاخص ±1⁄4°C
خروجی مقاومت ظاهری پایین ، 0.1 W برای بار 1میلی آمپر


►کاربردها :


LM35 را می توان همچون دیگر حسگرهای حرارتی آی سی به آسانی مورد استفاده قرار داد. آن را می توان بر روی سطح چسباند یا پیوست کرد و درجه حرارت آن در حدود 0.01°C درجه حرارت سطح خواهد بود البته با این فرضیه که درجه حرارت محیط تقریبا با درجه حرارت سطح یکسان است. اگر درجه حرارت هوا بسیار پایین تر یا بالاتر از درجه حرارت سطح باشد، درجه حرارت واقعی LM35 به اندازه درجه حرارت متوسط بین درجه حرارت سطح و درجه حرارت هوا می باشد. چنین فرآیندی بخصوص برای بسته پلاستیکی TO-92 صحت دارد که در آنها گرافیت های مسی اصلی ترین مسیر گرمایی جهت انتقال گرما به داخل قطعه است، در نتیجه ممکن است درجه حرارت آن بیش از اینکه به درجه حرارت سطح نزدیک باشد به درجه حرارت محیط نزدیک باشد. به منظور کم کردن این اشکال، اطمینان حاصل کنید که سیم پیچی LM35 در زمان باقی گذاشتن قطعات در همان درجه حرارت مورد نظر برای سطح است.


پاورپوینت کارآفرینی بسته بندی حبوبات ، آجیل وادویه

پاورپوینت کارآفرینی بسته بندی حبوبات ، آجیل وادویه در 36 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
دسته بندی تولیدی
بازدید ها 9
فرمت فایل pptx
حجم فایل 632 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 36
پاورپوینت کارآفرینی بسته بندی حبوبات ، آجیل وادویه

فروشنده فایل

کد کاربری 7466
کاربر

پاورپوینت کارآفرینی بسته بندی حبوبات ، آجیل وادویه در 36 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

مقدمه:


دروضعیت کنونی دنیا تولیدوتوزیع موادغذائی نه تنها ازجنبه اقتصادی بلکه ازجنبه سیاسی اهمیت فراوانی پیدا کرده است.همه ما درزندگی روزمره مان بابسته بندی سروکارداریم اما اگرازماخواسته شود که آنرا توضیح دهیم هرکدام تصویرمتفاوت ازدیگری درذهن داریم.بهترین واژه برای بسته بندی که امروزه نیزاین تعریف بعنوان کاملترین تعریف برای بسته بندی کاربردداردعبارتست از:

1-یک سیستم که زمان تهیه کالا راجهت انتقال - توزیع - ذخیره –خرده فروشی ومصرف کاهش میدهد.

2-یک مفهوم تضمین کننده برای تحویل مطمئن کالا به آخرین مصرف کننده درشرایط مطلوب وبا حداقل هزینه است.

3-یک عمل فنی اقتصادی است که هزینه تحویل کالارابه حداقل می رساند درحالیکه فروش ودرنتیجه سودحاصل ازآن رابه بالاترین حدافزایش می دهد.


اهداف:


n1-افزایش سطح تولیدات غذائی کشورازطریق برنامه ریزی مناطق باتوجه به محصولات موجودوامکانات بالقوه. n2-ارتقاء سطح تولیدات غذائی کشورازطریق بهینه ازمواد اولیه وجلوگیری ازهدررفتن غذا بابهره گیری ازفن آوریهای جدید وبکارگیری نیروی متخصص به نحوی که محصولات مزبور بتوانددرعرصه بین الملل ازهرنظرباکالای مشابه رقابت منطقی داشته باشد.