دسته بندی | فرم و مستندات |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 5948 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 107 |
تمام نکات مورد نیاز برای اعتبار بخشی به پایان نامه خود را می توانید در این فایل پیدا کنید
دسته بندی | معماری |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 3532 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 53 |
پاورپوینت حاضر شمال 53 اسلاید میباشد که مفصل به بحث پیرامون نورپردازی در ویلا ها و همچنین عرصه و فضاها پرداخته است
برخی از عناوین:
نورپردازی و اهمیت و فواید آن
نورگیر ها
جهتگیری و جانمایی فضاها در بنای مسکونی
نور شمال در معماری ساختمان
نور جنوب در معماری ساختمان
روش های نورپردازی
نور پردازی پس زمینه
نشیمن
آشپزخانه
عرصه های زندگی خصوصی و فردی
اتاق خواب والدین
و....
دسته بندی | روانشناسی و علوم تربیتی |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 46 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 61 |
بررسی جایگاه اجتماعی- اقتصادی گردشگران در شهر مشهد
عنوان………………………………………………………………………………………………………………………..صفحهچکیده…………………………………………………………………………………………………………………1فصل اول :کلیات…………………………………………………………………………………..21-1-مقدمه…………………………………………………………………………………………………………31-2-اهداف………………………………………………………………………………………………………51- 3فرضیات………………………………………………………………………………………………………5فصل دوم: پیشینه نگاشته……………………………………………………………………………………..62-1-مقدمه………………………………………………………………………………………………………..72-2-مطالعات داخلی…………………………………………………………………………………………..72-2-1- گردشگری…………………………………………………………………………………………….72-2-2-بررسی جایگاه اجتماعی- اقتصادی گروه های مختلف جامعه…………………………..13فصل سوم: روش تحقیق……………………………………………………………………………………….183-1-مقدمه………………………………………………………………………………………………………..193-2-روش و ابزار جمع آوری اطلاعات………………………………………………………………….193-3-جامعه آماری………………………………………………………………………………………………..193-4- روش نمونه گیری و حجم نمونه……………………………………………………………………..203-5-مدل مورد استفاده در این مطالعه………………………………………………………………………20فصل چهارم: نتایج و بحث……………………………………………………………………………………224-1- مقدمه……………………………………………………………………………………………………….234-2- بررسی ویژگیهای گردشگران مورد مطالعه در شهر مشهد……………………………………234-2-1 توزیع گردشگران مورد مطالعه در شهر مشهد بر حسب سن………………………………..234-2-2 توزیع گردشگران مورد مطالعه مشهد بر حسب جنسیت …………………………………….244-2-3 توزیع گردشگران مورد مطالعه در شهر مشهد بر حسب تحصیلات……………………..244-2-4 – توزیع گردشگران مورد مطالعه در شهر مشهد بر حسب نوع شغل……………………..254-2- 5- توزیع گردشگران مورد مطالعه در شهر مشهد بر اساس استان محل سکونت………..264-2-6- توزیع گردشگران مورد مطالعه در شهر مشهد بر حسب فاصله شهرستان محلسکونت تا مشهد (کیلومتر )……………………………………………………………………………………274-2-7- توزیع گردشگران مورد مطالعه در شهر مشهد بر حسب تعداد افراد خانوار…………..284-2- 8- توزیع گردشگران مورد مطالعه در شهر مشهد بر حسب درآمد سالانه خانوار……….294-2- 10- توزیع گردشگران مورد مطالعه در شهر مشهد بر اساس مدت اقامت………………304-2-11- توزیع گردشگران مورد مطالعه شهر مشهد بر حسب تعداد سفر به مشهد314-3- بررسی اهداف گردشگران مورد مطالعه از سفر به شهر مشهد ……………………………….324- بررسی نحوه هزینه کرد گردشگران مورد مطالعه در شهر مشهد……………………………. -4324-5- بررسی میزان آگاهی گردشگران مورد مطالعه ازمکانهای سیاحتی و تفریحی در شهر مشهد ………………………………………………………………………………………………………………..334-6-میزان بازدیدگردشگران مورد مطالعه از موزه ها و مکانهای تاریخی شهر مشهد…………344-7- بررسی میزان بازدید گردشگران در شهر مشهد از مکانهای تفریحی و ییلاقی ………….35بررسی میزان رضایتمندی گردشگران مورد مطالعه از سفر به مشهد…………………………-8-4364-9-نتایج تخمین مدل تعداد دفعات سفر گردشگران به مشهد………………………………………374-10- بررسی مشکلات گردشگران مورد مطالعه در سفر به شهر مشهد………………………….414- 11-بررسی پیشنهادات گردشگران مورد مطالعه جهت بهبود وضعیت گردشگری در شهر مشهد………………………………………………………………………………………………………….. ……..42فصل پنجم: نتایج و پیشنهادات……………………………………………………………………………….465-1-مقدمه……………………………………………………………………………………..475-2- نتایج……………………………………………………………………………………….475-3-پیشنهادات……………………………………………………………………………………………………48پرسشنامه………………………………………………………………………………………………………………52منابع…………………………………………………………………………………………………………………….57
چکیده
صنعت گردشگری دارای آثار اقتصادی و اجتماعی قابل ملاحظه ای می باشد، ایجاد اشتغال و دستیابی به درآمد ارزی پایدار و مناسب و همچنین شناخت متقابل فرهنگی از آثار اقتصادی و اجتماعی این صنعت است.کشور ایران دارای پتانسیل های عظیم تاریخی، طبیعی و مذهبی است که در بخش جاذبه های مذهبی آن، شهر مشهد به عنوان بزرگترین قطب گردشگری شناخته شده است.
هدف اصلی این پژوهش بررسی آثار اقتصادی و اجتماعی گردشگران شهرمشهد بوده است. روش جمع آوری اطلاعات بر مبنای کتابخانه ای، اسنادی و نیز میدانی(پرسشنامه) بوده و جهت تحلیل داده ها از نرم افزارEviews وExcel استفاده شده است. در این راستا نتایج به دست آمده از تخمین مدل تعداد دفعات سفرگردشگران به مشهد بیانگرآن بوده است که متغیر تعداد افراد خانوار گردشگران مشهد بیشترین تاثیر و به ترتیب متغیرهای سن گردشگر، میزان آگاهی گردشگران از مکانهای تاریخی ، وسیله حمل و نقل گردشگر به مشهدو درآمد ماهانه گردشگران مشهد ، کمترین تاثیر را بر تعداد سفر گردشگران به مشهد داشته اند.
دسته بندی | معماری |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 1236 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 94 |
بررسی باکتری
عنوان |
صفحه |
1-چکیده |
|
2-مقدمه |
|
1-2- کلیاتی درباره آنتروباکتریاسه ها |
|
1-1-2- تقسیم بندی |
|
2-2-1 اختصاصات عمومی انتروباکتریاسهها |
|
1-2-2 جداسازی انتروباکتریاسه ها |
|
جداسازی انتروباکتریاسه ها |
|
جداسازی از مدفوع |
|
جداسازی از خون |
|
جداسازی از ادرارا |
|
کشتهای جداکننده اولیه |
|
3-2 – تشخیص آنتروباکتریاسه ها |
|
محیط KCN |
|
محیطهای دی کربوکسی لاز |
|
آزمایش متیل رد |
|
آزمایش ایمویک |
|
4-2- ساختمان آنتی ژنیک و پیچیدگی آنتی ژنیک |
|
1-4-2- آنتی ژنهای K |
|
2-4-2-آنتی ژنهای H |
|
3-4-2 آنتی ژنهای O |
|
5-2- تغییرات و روابط ژنتیکی |
|
6-2- شناسایی گروههای فامیل آنتروباکتریاسه ها |
|
1-6-2- جنس سالمونلا |
|
2-6-2-جنس آریزونا |
|
3-6-2- جنس سیتروباکتر |
|
عنوان |
صفحه |
4-6-2-جنس اشریشیگلا |
|
5-6-2-جنس اشریشیاها |
|
6-6-2-جنس ادواردسیلها |
|
7-6-2-جنس کلسیلا |
|
8-6-2-جنس انتروباکتر |
|
9-6-2-جنس هافینا |
|
10-6-2-جنس سراتیاها |
|
3- شناسایی جنس پروتئوس |
|
1-3- عفونتهای پروتئوسی |
|
1-1-3- اپیدمیدلژی و پاتوژنیسته |
|
2-1-3- تظاهرات بالینی |
|
3-1-3- عفونتهای جلدی |
|
4-1-3- عفونتهای گوش و سینوسهای ماستوئید |
|
5-1-3- عفونتهای مجاری ادراری |
|
6-1-3- تشخیص |
|
8-1-3-درمان |
|
4-هدف |
|
5-مواد و روشها |
|
5-1- کشت بر روی محیط SS |
|
5-2-کشت بر روی محیط مکانیکی |
|
5-3-کشت بر روی محیط Tsi |
|
5-4-کشت بر روی محیط ژلوزساده |
|
5-5- استفاده از تستهای اختصاصی (Api سیستم) |
|
1-5-5- آزمایش اورتونیتروفنیل- بتا- د- گالاکتوزید |
|
2-5-5- آزمایش هیدورژن سولفوره |
|
عنوان |
صفحه |
3-5-5- آزمایش د آمیناز |
|
4-5-5- آزمایش اوره آز |
|
5-5-5- وژ پروسکائر |
|
6-5-5- آزمایش اندول |
|
7-5-5 آزمایش سیترات |
|
6-5- مطالعات باکتریولژیکی |
|
6- نتایج |
|
7- بحث |
|
8 منابع و مآخذ |
|
باکتری های این گروه میله ای شکل- گرام منفی – هوازی دارای آنزیم فنیل آلانین و آمیناز هستند. اکثراً دارای زندگی آزاد و غیر پاتوژه بوده و در آب- خاک – فاضلاب و بعضاً جزء فلورطبیعی رود می باشند. پرتئوس مورگانی P. Morgagvill و پروئوس پروویدا نس اساساً لاکتوز را تخیمیر نمی کنند و اگر این کار را انجام دهند بکندی بسیار خواهد بود. پروتئوس ها معمولاً اوره آزتولید می کنند که اوره را تجزیه نموده و ایجاد آمونیاک می نماید. طی عفونتهای اداری توسط پروتئوس ادرار شدیداً قلیایی می شود و تولید سنگهای اداری تسریع می گردد و اسیدی نمودن آن به سادگی میسر نیست. پروویدا نیسا ایجاد داوره آزا نمی کند
پروتئوس ها به وسیله فلاژلهای پری تریش خود سریعاً متحرکند و معمولاً در سطح محیط های کشت جامد نیز به نحو خاصی جاری می شوند. جابجا و پخش شدن باکتر در محیط جامد به نام Swarming با هجوم خوانده می شود. برای جلوگیری از این پدیده (کته جدا کردن باکتری ها را تقریباً غیر ممکن می نماید). باید به محیط کشت مواد خاصی افزود (مثلاً فنیل اتیل الکل با محیط هائی مانند CLED که از نظر الکترولیت فقیر هستند باید مورد استفاده قرار گیرد). حرکت سریع باکتری در بخش و هجوم آن بدستگاه اداراری ممکن است سهیم باشد.
دسته بندی | شیمی |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 443 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 139 |
بررسی بازیابی روغن پایه از روغن مستعمل به روش استخراج با حلال
فهرست مطالب
عنوان صفحه
فصل اول: شناخت، طبقه بندی و کاربرد روغنهای روانساز
1-1 ) مقدمه..............................................................................2
1-2 ) روغن موتور......................................................................10
1-2-1) تولید روغن موتور...........................................................12
1-2-1-1) فرآیند هیدرو تریتینگ........................................15
1-2-1-2) بهینه سازی فرآیند...........................................19
1-2-1-3) مقایسه فرآیندهای HT و SE........................22
1-2-1-4) مقایسه اقتصادی روشهای HT و SE............25
1-2-1-5) کنترل کیفیت محصول...................................27
1-2-1-6) نگاهی به آینده..............................................28
1-2-2) روغنهای موتور پایه سنتیتیک....................................30
1-2-2-1) انواع روغنهای سنتیتک..................................30
1-2-2-2) تاریخچه روغنهای سنتیتک..............................31
1-2-2-3) علل پیدایش و روی آوردن به روغنهای سنتیتک........................................................................33
1-2-2-4) نقش روغنهای سنتیتک در اقتصاد سوخت....34
1-2-3) طبقه بندیها و استانداردهای روغن............................34
1-2-3-1) طبقه بندی روغنها بر حسب ویسکوزیته.........36
1-2-3-2) طبقه بندی روغنها بر حسب کارائی................42
1-2-3-2-1) طبقه بندی API برای روغن موتور..............47
1-2-3-2-2) طبقه بندی روغنها توسط مراجع نظامی....49
1-2-3-2-3) طبقه بندی CCMC..................................51
1-2-3-2-4) طبقه بندی روغن موتور توسط سازندگان خودرو......................................................................................52
1-2-4) طبقه بندی روغنهای دو زمانه....................................54
فصل دوم: مشخص سازی روغنهای روانساز و مستعمل از لحاظ ترکیب
2-1) کلیات............................................................................60
2-1-1 ) پاکسازی محیط زیست از آلودگی روانکارها.............60
2-1-2 ) حفظ منابع با ارزش نفتی....................................63
2-2) روغنهای روان کننده و نقش آنها.................................64
2-3) شناخت هیدرو کربورهای روغن پایه.................................66
2-3-1) گروه پارافینیک.................................................67
2-3-2) گروه نفتنیک....................................................68
2-3-3) گروه آروماتیک................................................69
2-4) روغنهای مصنوعی........................................................71
2-5) مواد افزودنی روغن موتور..............................................72
2-6) تعاریف........................................................................85
2-7) آنالیز خوراک ورودی برای بازیابی روغن...........................88
فصل سوم: روشهای بازیابی روغن مستعمل
3-1) روش اسید و خاک رنگبر..................................................94
3-1-1) روش پوکولاسیون..............................................98
3-1-2) روش تماسی.....................................................99
3-2) بازیابی به روش ماتیس.................................................99
3-3) روش IFP....................................................................101
3-4) روش استخراج و انعقاد به وسیله حلال آلی...................103
3-4-1) معیارهای انتخاب حلال...................................107
3-4-1-1) درصد لجن تشکیل شده...............................107
3-4-1-2) سرعت تهنشینی.........................................107
فصل چهارم: مواد و روشها
4-1) مواد..............................................................................110
4-1-1) روغن مستعمل.................................................110
4-1-2) حلالها..............................................................111
4-2) وسائل و دستگاهها........................................................111
4-3) آزمایشها..................................................................112
4-3-1) جداسازی مواد با نقطه جوش پایین از روغن مستعمل........................................................................................112
4 -3-2) تعیین درصد ناخالصیهای جدا شده برای هر حلال در نسبتهای مختلف...........................................................................113
4-3-3) منحنی تهنشینی.............................................................115
4-3-4) بررسی KOH و تعیین مقدار بهینه آن...........117
فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری
5-1) درصد ناخالصیهای خشک جدا شده بوسیله حلالهای مختلف....119
5-2) اثر دما..........................................................................121
5-3) منحنی تهنشینی..........................................................123
5-4) اثر KOH...................................................................127
مراجع....................................................................................131