دسته بندی | معماری |
بازدید ها | 0 |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 1532 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 38 |
پاورپوینت تعمیر و نگهداری آرامگاه عبدالرحمن گهواره گر در 38 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
عکس هایی از اطراف آرامگاه
در میان دره سمت غرب تپه ای که آرامگاه بر آن استوار گردیده است محوطه باستانی وجود دارد که به استناد سفالینه های پراکنده بر سطح آن می توان مربوط به قرون اولیه اسلامی منسوب نمود. به گفته اهالی روستا در دل تپه مرتفع مقابل آرامگاه اتاقک هایی وجود دارد که می توانند پناعگاهی دخمه ای باشد.
شرح حالی از عبدالرحمن گهواره گر
مقبره خواجه عبدالرحمن گهواره گر دارای سنگ قبری بوده که موقوفات مقبره را معلوم می ساخته است. ولی عده ای به خاطر منافع شخصی این سنگ را از بین برده اندکه عکس روبه رو سنگ قبر جدید مقبره است.
گهواره گر در اواخر قرن هشتم و نیمه اول قرن نهم هجری در قید حیات بوده است که عارفان هم دوره او شیخ حافظ بهاء الدین عمر ابردهی و مولانا رضی الدین علی مایانی بوده اند . در جواهر الاسرار و الحائق کنیه وی ابوالقاسم ذکر گردیده است و به گهواره گر یعنی گهواره ساز معروف بوده است.
مختصری از شرح بنا
مقبره ی عبدالرحمن گهواره گردرجوارروستای نوزاد و در نزدیکی شهرستان چناران است. بررسی کالبدبنااحتمال ساخت آن رادردومرحله ی زمانی درذهن متبادر می سازد. به نظرمی رسدمقبره ی اولیه عبدالرحمن گهواره گر بنایی کوچک بوده که دردوره ی بعدبدون تخریب ودخل و تصرف, گنبدوبارگاهی به آن اضافه شده است.
سردراصلی آرامگاه
ازسردراصلی آرامگاه فقط نیمی ازآن برجای مانده است که مصالح آن آجروملات است .
ورودی های محوطه آرامگاه
آرامگاه عبد الرحمن گهواره گر دارای چهار وجه می باشد که فقط از دو وجه آن یکی در نمای شمالی و دیگری در نمای جنوبی می توان وارد محوطه ی ارامگاه شد . چون در دو وجه دیگر نرده های فلزی بدون بازشو قرار داده اند.
دسته بندی | صنایع غذایی |
بازدید ها | 1 |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 292 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 52 |
پاورپوینت تخمین پارامترهای ژنتیکی تولید چربی شیر با استفاده از مدل روزآزمون در گاوهای هلشتاین استان های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی در 52اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
مقدمه
هیچ یک از دام های اهلی شاید به اندازه گاو در دنیا گسترش پیدا ننموده است به طوری که این حیوان درمناطقی با اقلیم های کاملاً متفاوت از یکدیگر و با شرایط اقتصادی مختلف پرورش داده می شود.
در بین تمام حیوانات مزرعه ای بعد از طیور اصلاح عملکرد گاوهای شیری بیش از همه مورد توجه قرارگرفته است.
یکی از دلایل این مسأله آن است که تولید در گاوهای شیری از طریق توزین شیر تولیدی و تعیین چربی آن به فواصل معینی در طول دوره شیردهی، به سادگی و با دقت قابل اندازه گیری است. دلیل دیگر آن است که نیازهای مصرف کننده از نظر کیفیت محصول لبنی کاملاً مشخص بوده و نیازی به تجدید نظر و تغییر در اهداف انتخاب طی گذشت سال ها نبوده است.
در حال حاضرمیزان وراثت پذیری چربی شیر از حد متوسط به بالاست به طوری که به وسیله انتخاب بر اساس فنوتیپ فرد می توان این صفت را بهبود بخشید.
انتخاب، مهم ترین ابزار برای تغییر وفور ژن های تولید کننده صفات کمی در راستای هدف تعیین شده می باشد.افراد انتخاب شده با هم جفت گیری کرده و نسل بعد را به وجود می آورند و بدین ترتیب ژن های مطلوب از نسلی به نسل دیگر منتقل می شوند. qبرای این که فرآیند سریع تر و موفق تر انجام گیرد لازم است ارزیابی ژنتیکی دقیقی از افراد جامعه به عمل آید.
برای ارزیابی ژنتیکی دام ها به طور صحیح و دقیق باید عوامل محیطی تأثیرگذار بر روی صفت مورد نظر شناسایی و سهم آنها در بروز اختلافات تعیین شود. همچنین باید از مدل هایی استفاده شود که تفاوت های بین افراد را به نحو مطلوب تر توجیه نماید.
استفاده از مدل های روزآزمون برای صفاتی که در طول دوره ای مشخص چند بار رکوردبرداری می شوند (از قبیل تولید شیر، تولید چربی شیر و …) مؤثر واقع می گردد.
بررسی منابع
عوامل محیطی مؤثر بر شیر و چربی آن qاز عومل مؤثر بر روی تولید شیر و چربی شیر می توان موارد ذیل را نام برد:
نژاد، طول دوره شیردهی، روزهای شیردهی، گله، دفعات دوشش در روز، سال وفصل زایش، آبستنی، وزن بدن، فحلی، جنس گوساله، تغذیه، دمای محیط، سن اولین زایمان، مرحله شیردهی، سن زایش، تعداد روزهای خشکی، فعالیت و مدیریت تولیدمثل.
مدل روزآزمون
در یک برنامه داده برداری که در سطح ملی یا منطقه ای انجام می شود مأمورین مربوطه در هر ماه یک نوبت به گاوداری ها مراجعه و تولید شیر هر حیوان را در دو یا سه نوبت دوشش در فرمهای مخصوص ثبت می نمایند. این مقدار شیر و چربی شیر که به عنوان مقدار تولید حیوان در روز داده برداری محسوب می شود اصطلاحاً تولید روزآزمون نامیده می شود .
دسته بندی | صنایع غذایی |
بازدید ها | 2 |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 1035 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 38 |
پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد آنها در صنایع غذایی) در 38 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
مخمرها
¨مخمرها قارچ هایی هستند که در تمام طول چرخه ای رویشی خود و یا در بخشی از آن تک یاخته ای می باشند. از نظر طبقه بندی ، بیش از 60 جنس و 500 گونه مخمر تاکنون شناسایی شده است . ¨اندازه سلول مخمرها بزرگتر از باکتری ها و کوچک تر از کپک بوده وبه شکل های تخم مرغی ، باریک و بلند ، بیضوی و یا کروی مشاهده می شوند . ¨اکثر مخمرهای مهم در مواد غذایی از طریق جوانه زدن و تقسیم دوتایی تکثیر می یابند . مخمرها در دامنه وسیعی از PH اسیدی (5/8-5/1) و غلظت تا حدود %18 اتانل قادر به رشداند . ¨رنگ های زیادی از قبیل کرمی ، صورتی تا قرمز به وسیله مخمرها تولید می شود .
دسته بندی | صنایع غذایی |
بازدید ها | 1 |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 136 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 62 |
پاورپوینت تخمیر فراورده های حیوانی در 62اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
تخمیر فراورده های حیوانی
•مهمترین فراورده های تخمیر شده حیوانی عبارتند از: فراورده های تخمیر شده شیر، فراورده های تخمیر شده گوشت و فراورده های دریایی تخمیر شده که به ترتیب در زیر از دیدگاه تخمیری مورد بحث و بررسی قرار می گیرند. •3-1 فراورده های تخمیر شده شیر •همان طوری که نام این گروه از فراورده ها نشان می دهد ماده اولیه تولید آنها شیر است، که ممکن است به صورت طبیعی و یا پس از تغلیظ نسبی، مورد استفاده قرار گیرد. تخمیر اصلی این فراورده ها تخمیر لاکتیک است که باعث انعقاد شیر می گردد. •فراورده های تخمیر شده شیر را به طور معمول به دو گروه تقسیم می کنند: شیرهای تخمیر شده و پنیرهای تخمیر شده هر گروه به طور جداگانه مورد بررسی قرار می گیرد. در تولید پنیرهای تخمیر شده به طور معمول بخشی از آب و ترکیبات شیر پس از انعقاد حذف می شود.
شیرهای تخمیر شده
•تاریخچه شیرهای تخمیر شده بسیار قدیمی است. منشأ اصلی آنها را آسیای مرکزی می دانند. ولی به طور مطمئن هر جا که دامداری بوده این فراورده ها هم کم و بیش تولید می شده اند. مهم ترین شبرهای تخمیر شده شناخته شده عبارتند از: ماست، دوغ کره کشت شده، دوغ بلغاری، شیر اسیدوفیل، کفیر، کومیس، اسکایر و تیت. فراورده های دیگری من و بیش مشابه فراورده های مذکور، و یا به طور کامل مشابه آنها، ولی با نام های دیگری، در کشورهای مختلف نیز تولید و مصرف می گردند. جدول 3-1 مجموعه کامل تری از شیرهای تخمیر شده را خلاصه می نماید.
•برخی از متخصصان، شیرهای تخمیر شده را بر اساس درجه حرارت تخمیر، یا به بیان دیگر، حرارت بهینه مایه های میکروبی مورد استفاده در تولید آنها، به دو گروه تقسیم می کنند •
. فراورده های تخمیرهای گرمادوست وفراورده های تخمیرهای میاندوست حرارتی.
•شیرهای تخمیر شده ای که با تخمیرهای گرمادوست تولید می شوند:
اصطلاح «گرمادوست» در اینجا در مورد تخمیرها ویا مایه هایی که برده می شود که حرارت بهینه آنها بین 37 تا 45 درجه سانتی گراد است و میکروب هایی که در این تخمیرها یا مایه های آنها وجود دارند، به طور معمول، گونه های مختلف جنس های لاکتوباسیلوس و استرپتوکوکوس هستند. مهمترین فراورده این گروه، ماست است
ماست:
•ماست بیش از سایر شیرهای تخمیر شده در جهان تولیدو مصرف می شود. به همین دلیل بیش از سایر شیرهای تخمیر شده مطالعه و شناخته شده است.
انواع مختلف ماست هایی که در کشورهای مختلف تولید می شوند بر اساس ضوابط استاندارد مربوطه (از شیر کامل، کم چربی یا چربی گرفته)، روش تولید ) با لخته یکپارچه و یا هم زده)، عطر و طعن (ماست طبیعی، ماست میوه یا اسانس دار) و عملیاتی که پس از انعقاد روی آنها انجام می شود (فرایندهای حرارتی، انجماد، خشک یا تغلیظ کردن) به گروه ه های مختلفی تقسیم می کنند و لی در اینجا هدف بررسی ویژگی های میکروبی و همچنین ویژگی هایی است که با مسائل میکروبی این فراورده ارتباط پیدا می کنند
•یکی از ویژگی های مهم ماست استفاده از دو نوع باکتری لاکتیک، یعنی استرپتوکوکوس – ترموفیلوس (با نام جدید استرپتوکوکوس – سالیواریوس زیر گونه ترموفیلوس. چاپ نهم برگزمانوآل)، و اکتوباسیلوس – بولگاریکوس(با نام جدید لاکتوباسیلوس – دلبروکی ئی زیر گونه بولگارریکوس، چاپ نهم برگزمانوآل) در تولید آن است. •مقررات استاندارد برخی از کشورها تعداد باکتری های لاکتیک را در پایان فرایند تولید مشخص می نماید.چنانچه بر اساس مقررات کشور فرانسه، تعداد این باکتری ها در پایان فرایند باید حداقل 10 یاخته در گرم باشد.
دسته بندی | کشاورزی و زراعت |
بازدید ها | 2 |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 479 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 23 |
پاورپوینت تغییرات ساقه بر حسب شرایط محیطی در 23 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
تغییرات ساقه بر حسب شرایط محیطی
1-بر حسب شرایط آب و هوائی (کلیماتیک):
مناطق معتدل: ارتفاع کم و قطر زیاد
نواحی حاره : ارتفاع زیاد و ساقه بدون انشعاب
نواحی خشک: ارتفاع کم و قطر زیاد و رشد ریشه زیاد – به صورت بوته و کمتر به صورت درختچه
نواحی مرطوب: مخالف گیاهان مناطق خشک – نمو زیاد
2-بر حسب شرایط ادافیک (edaphiqucs):
شرایط ادافیک: جنس خاک –ارتفاع محل –جهت تابش نور- ارتفاع از سطح دریا-جنس خاک
الف- گیاهان مناطق کوهستانی
ارتفاع گیاه کم –به دلیل کم بودن حرارت و فشار هوا اختلال در تغذیه گیاه و نمو کم ساقه
ب- گیاهان مناطق استپی
گیاهان کوتاه و عاری از برگ و شور پسند
ساختمان اولیه ساقه
1- اپیدرم (بشره) 2- پوست 3- استوانه مرکزی
1- اپیدرم (بشره)
یک طبقه سلول مسطح فاقد کلروفیل
-دارای روزنه(انجام تبادلات گازی) - - جدار خارجی ضخیم که کوتیکول یا پوستک نام دارد.حفظ ساقه از تغییرات محیطی -گاهی دارای موهای یک یا چند سلولی و موهای ترشحی
ساختمان اولیه ساقه در گیاهان دو لپه ای
2- پوست( (cortex
الف-پوست خارجی زیر اپیدرم-یک لایه سلولهای چند وجهی- فاقد مئا و مجاری هوائی -دارای کلروفیل - اغلب دارای بافت مقاوم جهت قائم نگهداشتن ساقه
(بافت کلانشیم- تیره نعنا به علت ایجاد یک حلقه مسدود از این بافت قابلیت ارتجاعی دارد –در کنف و کتان استفاده در صنعت ب- پوست داخلی زیر پوست خارجی و سلولهای چند وجهی و بی نظم پ- آندودرم استوانه مرکزی را احاطه می کند. مانند آندودرم ریشه متمایز و مشخص نیست.