دسته بندی | صنایع غذایی |
بازدید ها | 2 |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 850 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 47 |
پاورپوینت بررسی کفیر - نوشابه ای تخمیری (پروبیوتیک) در 47اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
کفیر
نوشابه ای تخمیری (پروبیوتیک)
مقدمه
نوشیدنی های تخمیری در اغلب کشورهای جهان کم کم جای نوشابه های گازدار را می گیرند. گرچه مصرف این نوشیدنی ها هزاران سال قدمت دارد و در بعضی کشورها تولید خانگی آن سینه به سینه در میان قوم ها و مناطق مختلف چرخیده است و افراد آن را مایه ی سلامت و طول عمر می دانسته اند، ولی امروزه به عنوان نوشابه هایی جدید، مفید و جانشینی قابل قبول برای نوشابه های گازدار، مورد توجه صنایع غذایی و نوشابه سازی قرار گرفته است.
نوشابه های پروبیوتیک(تخمیری) عمدتاً با استفاده از مخمرها تولید می شوند. بد نیست بدانید، مهم ترین ویتامین های مورد نیاز انسان به وسیله ی مخمرها تولید می شوند. مخمرها منابع بسیار خوب ویتامین Dپروتئین و انرژی هستند.
مخمرها همچنین به عنوان منبع غذایی در انسان و حیوان مورد استفاده قرار می گیرند و به علت اینکه حاوی مقادیر زیادی ویتامین های گروه B هستند، توسط بسیاری از مردم که از کمبود این ویتامین ها رنج می برند، به عنوان مکمل غذایی استفاده می شوند.
قبل از اینکه کفیر را مورد بررسی قرار دهیم در ابتدا مروری داریم بر پروبیوتیک ها
پروبیوتیک (Probiotic) چیست؟
پروبیوتیک مکمل غذایی میکروبی زندهای است که اثرات مفید آن روی حیوان یا انسان میزبان سبب بهبود یا بالانس میکروبی رودهای میشود یا بعبارت دیگر میکروارگانیسمهای زندهای هستند که تجویز آنها به مقادیر کافی اثرات مفید روی میزبان دارد.
باکتریهای پروبیوتیک سبب بالانس فلورهای میکروبی رودهای شده، رشد باکتریهای مضر را مهار کرده، هضم غذا را بهتر کرده، سبب تقویت اثرات ایمیونیتی شده (مانند booster عمل میکند) و موجب افزایش مقاومت فرد به عفونتها میشود.
همین افراد دارای کلونیهای باکتریهای مفید رودهای بهتر میتوانند با باکتریهای مولد بیماری مبارزه کنندآمینوفیلوسها و بیفیدو باکتریاها سبب سنتز ویتامینهای B شامل نیاسین، فولیک اسید، بیوتین و B6 میشوند . مثلاٌ لاکتوباسیلوسها و بیفیدوباکتریاها با تولید مواد ارگانیک مثل لاکتیک اسید و هیدروژن پراسید سبب بالانس فلورهای رودهای میشوند، چرا که سبب افزایش اسیدیته و مهار تکثیر باکتریهای مضرمیشوند.علاوه بر این باکتریهای پروبیوتیک با تولید موادی بنام باکتریوسین مثل آنتیبیوتیک طبیعی سب کشتن میکروارگانیزمهای مضر میشوند.
استفاده مرتب از باکتریهای پروبیوتیک سبب جلوگیری از عفونتهای قارچی واژینال شده و مصرف خوراکی و یا موضعی اسیدوفیلوس با مهار رشد کاندیداها باعث جلوگیری از عفونتهای قارچی میشود. همینطور با مصرف پروفیلاکتیک باکتریهای پروبیوتیک میتوان سبب کاهش اسهال مسافران شد.
بعضی از انواع لاکتوباسیلوسها نقش محافظتی از روده دارند که بدین صورت است که:
سبب تولید بعضی مواد تغذیهای میشوند، مثل اسیدهای چرب بازنجیره کوتاه، آمینواسیدها و سیستئین و گلوتامین.همینطور به حذف بعضی از توکسینها از روده کمک کرده و روی سطح کلسترول نیز اثر مفید دارند.
نقش مهم دیگر پروبیوتیکها در کلونیزاسیون مجدد فلورهای طبیعی رودهای پس از مصرف آنتیبیوتیکها میباشد. nهمینطور آنزیمهای مترشحه از باکتریهای پروبیوتیک هضم غذا را تسهیل میکنند. مثلاً اسیدوفیلوس یک منبع ترشح لاکتاز است که برای هضم قند موجود در شیر مفید است.
دسته بندی | کشاورزی و زراعت |
بازدید ها | 2 |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 314 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 24 |
پاورپوینت فرآیند تولید و بسته بندی کشمش در 24اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
فرآیند تولید و بسته بندی کشمش
مقدمه:
خشک کردن مواد غذایی در دنیا یک امر عادی و حتی ضروری جلوه می کند و بسیاری از مواد غذایی ، میوه ها، انواع سبزیجات و حتی ضایعات صنایع غذایی را مانند تفاله های میوه بعد از کنسانتره و ... را خشک می کنند.
انگور خشک شده که همه به نام کشمش می شناسند، قرن ها پیش به وجود آمده است. کشمش در ایران و مصر در 2000 سال قبل از میلاد ، تولید شده بود.
ایران بعد از آمریکا و ترکیه سومین تولیدکننده کشمش و دومین و پرسابقهترین صادرکننده این محصول در دنیا است، این در حالی است که در سال گذشته صادرات کشمش نزدیک به 220میلیون دلار ارز وارد کشور کرده است.
کشمش خشکباری خشک مغذی است و مانند دیگر خشکبارها در تمام سال یافت می شود و یک محصول پر مصرف می باشد.
کشمش علاوه بر مصرف خوراکی به عنوان مصرف غذایی در داخل کشور به صورت کشمش پلویی و در داخل شیرینی و نیز مصرف آن به صورت آجیل و در صنایع الکلی نیز کاربرد دارد و به دلیل مصرف آن درخارج از کشور بویژه در کشورهای اروپایی و کشور های حاشیه خلیج فارس و چین یکی از ارقلام مهم صادراتی محسوب می شود.
فواید کشمش :
کشمش دارای مواد معدنی و مغذی بسیار زیادی همچون آهن، پتاسیم، کلسیم و ...می باشد و نیز دارای ویتامینها ی B2,B1,C است.
کشمش یک خشکبار پر انررژی، کم چرب و کم سدیم می باشد.
کشمش منبع خوب آنتی اکسیدان و فیبر می باشد. n nکشمش محتوی مقدار زیادی آهن می باشد حدود 600 گرم کشمش 90 درصد آهن مورد نیاز روزانه بدن را تامین می کند 100 گرم کشمش در حدود 88/1میلی گرم آهن دارد، در حالیکه 100 گرم گوشت گاو بین 2 تا 4میلی گرم آهن دارد. n nکشمش موجب کاهش استرس می گردد.
دسته بندی | پاورپوینت |
بازدید ها | 3 |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 45 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 26 |
پاورپوینت طرح توجیهی تولیدی لباس فرم در 26اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
طرح توجیهی تولیدی لباس فرم
هدف از ایجاد این طرح:
با توجه به علاقه و تخصصی که دراین رشته دارم و علاقه بسیار به ایجاد اشتغالزایی برای افراد جامعه دارم .
همچنین به علت کمبود کارگاه خیاطی در سطح شهرستان اقدام به راه اندازی این پروژه نموده ام.
همچنین بدلیل ازدیاد مدارس و ادارجات در سطح شهرستان و گرایش به استفاده از لباس فرم.
محل اجرای طرح :شهرستان شیروان
مقدمه
هنر رهگشای کار است که هستی را جنبش درآورده و تازه تر از تازه می سازد و هنر ارزنده ای که پوشش بیرونی هستی را جمال می بخشد.
در زمان گذشته پارچه را روی اندام افراد قرار داده و فرم دلخواه در می آوردند و با کوک و سنجاق زده و اقدام به دوخت می کردند، یا برخی بر حسب تجربه و بدون الگو لباس را برش زده که نیاز به چندین پرو داشت رفته رفته با پیشرفت علم و تجربه متدهای تدوین و بصورت کلاسیک در کشورهای مختلف رایج گردید. متد گرلاوین، متد فرانسوی، متد ژاپن، متد متریک و متد مولر آلمانی دو استاد فن خیاطی به نامهای (ویونت Vionnet و شانل Shanel ) که حساسیت و استعداد خاصی نسبت به زیبایی شناسی و مسایل اجتماعی داشتند. تغییرات خطوط اندام و بدن را کشف کردند. با آنکه تعبیر و تفسیر این دو طراح متفاوت بود اما آنان را باید بوجود آورند. و مخترع اصلی لباس ساده و راحت امروز دانست.
دسته بندی | پاورپوینت |
بازدید ها | 2 |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 45 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 26 |
پاورپوینت طرح توجیهی تولیدی لباس فرم در 26اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
طرح توجیهی تولیدی لباس فرم
هدف از ایجاد این طرح:
با توجه به علاقه و تخصصی که دراین رشته دارم و علاقه بسیار به ایجاد اشتغالزایی برای افراد جامعه دارم .
همچنین به علت کمبود کارگاه خیاطی در سطح شهرستان اقدام به راه اندازی این پروژه نموده ام.
همچنین بدلیل ازدیاد مدارس و ادارجات در سطح شهرستان و گرایش به استفاده از لباس فرم.
محل اجرای طرح :شهرستان شیروان
مقدمه
هنر رهگشای کار است که هستی را جنبش درآورده و تازه تر از تازه می سازد و هنر ارزنده ای که پوشش بیرونی هستی را جمال می بخشد.
در زمان گذشته پارچه را روی اندام افراد قرار داده و فرم دلخواه در می آوردند و با کوک و سنجاق زده و اقدام به دوخت می کردند، یا برخی بر حسب تجربه و بدون الگو لباس را برش زده که نیاز به چندین پرو داشت رفته رفته با پیشرفت علم و تجربه متدهای تدوین و بصورت کلاسیک در کشورهای مختلف رایج گردید. متد گرلاوین، متد فرانسوی، متد ژاپن، متد متریک و متد مولر آلمانی دو استاد فن خیاطی به نامهای (ویونت Vionnet و شانل Shanel ) که حساسیت و استعداد خاصی نسبت به زیبایی شناسی و مسایل اجتماعی داشتند. تغییرات خطوط اندام و بدن را کشف کردند. با آنکه تعبیر و تفسیر این دو طراح متفاوت بود اما آنان را باید بوجود آورند. و مخترع اصلی لباس ساده و راحت امروز دانست.
دسته بندی | صنایع غذایی |
بازدید ها | 2 |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 847 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 55 |
پاورپوینت بررسی hfcs و کاربرد آن در صنایع غذایی در 55 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
مقدمه HFCS
HFCS مخفف High Fructose Corn Syrup به معنی شربت ذرت با فروکتوز بالاست. افزایش روزافزون تقاضا برای قند و نیز افزایش قیمت آن، توجه دانشمندان را معطوف به تولید شیرینکنندههای دیگر کرد. شربتهای اینورت و یا شربتهای دارای میزان فروکتوز بالا به عنوان شیرینکنندههایی که میتوانند جایگزین ساکاروز شوند؛ در نظر گرفته شدند. علت این امر وجود فروکتوز است که دارای اندیس شیرینی 173 در مقایسه با گلوکز با شیرینی 74 یا ساکاروز با شیرینی 100 بود.
HFCS شربتی پرکاربرد و در عین حال فروکتوز، منوساکاریدی است که تقریباً 75 درصد شیرینتر از ساکاروز است؛ به همین علت فروکتوز و فرآوردههای آن، غالباً جانشین ساکاروز میشوند و میتوان آن را از هیدرولیز ساکاروز به دست آورد.
در طبیعت، فروکتوز (لوولوز) قند اصلی بسیاری از میوهها و سبزیجات است و به همین دلیل به آن قند میوه میگویند. عسل حاوی 55 درصد وزنی فروکتوز بر مبنای ماده ی خشک است. فروکتوز در شکل پلیمری، به عنوان اینولین در منابعی از قبیل کنگر اورشلیمی، کاسنی و گیاه مولد قاصدک وجود دارد و ضمن فرآیند با اسید یا آنزیم آزاد میشود.(7)