دسته بندی | حسابداری |
بازدید ها | 15 |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 670 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 51 |
عنوان: دانلود پاورپوینت کنترل اقلام بهای تمام شده (فصل یازدهم کتاب حسابداری مدیریت تألیف شباهنگ)
فرمت: پاورپوینت(قابل ویرایش)
تعداد اسلاید: 51 اسلاید
دسته: حسابداری- مدیریت (ویژه ارائه کلاسی درس حسابداری مدیریت)
کتاب حسابداری مدیریت تألیف دکتر رضا شباهنگ جزو مهم ترین منابع درس حسابداری مدیریت برای رشته های مجموعه مدیریت و حسابداری در سطح کارشناسی ارشد می باشد. این فایل شامل پاورپوینت فصل یازدهم این کتاب با عنوان" کنترل اقلام بهای تمام شده " بوده و در 51 اسلاید همراه با تصاویر و توضیحات کامل و همچنین مثالهای تشریحی طراحی شده است که می تواند به عنوان سمینار در کلاس (ارائه کلاسی) درسحسابداری مدیریت در سطح کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته های مدیریت و حسابداری مورد استفاده قرار گیرید. بخشهای عمده این فایل شامل موارد زیر است:
مقدمه
طبقه بندی اقلام بهای تمام شده
مخارج قابل کنترل و غیر قابل کنترل
مخارج مهندسی
کنترل اقلام بهای تمام شده
مخارج برنامه ریزی شده
مخارج مربوط به ظرفیت
ویژگیهای مخارج مهندسی ، برنامه ریزی شده و ظرفیت
کارآیی در مقایسه با اثر بخشی
مثال گزارش انحراف نرخ مواد
علل انحراف نرخ مواد
گزارش انحرافات مصرف مواد و نرخ و کارآیی دستمزد مستقیم
دلایل انحراف مصرف مواد
مثال تجزیه و تحلیل مواد و کار مستقیم
مثال گزارش روزانه کار مستقیم
انحراف مصرف مواد مستقیم
حسابداری سنجش مسئولیت
مراکز مسئولیت
مرکز هزینه
مرکز درآمد
مرکز سود
مرکز سرمایه گذاری
گزارشهای عملکرد
بودجه – تجزیه و تحلیل انحرافات و حسابداری سنجش مسئولیت
پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است.
دسته بندی | حسابداری |
بازدید ها | 21 |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 1126 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 41 |
عنوان: دانلود پاورپوینت اطلاعات حسابداری مدیریت و تصمیمات قیمت گذاری(فصل هشتم کتاب حسابداری مدیریت تألیف شباهنگ)
فرمت: پاورپوینت(قابل ویرایش)
تعداد اسلاید: 41 اسلاید
دسته: حسابداری- مدیریت (ویژه ارائه کلاسی درس حسابداری مدیریت)
کتاب حسابداری مدیریت تألیف شباهنگ جزو مهم ترین منابع درس حسابداری مدیریت برای رشته های مجموعه مدیریت و حسابداری در سطح کارشناسی ارشد می باشد. این فایل شامل پاورپوینت فصل هشتم این کتاب با عنوان" اطلاعات حسابداری مدیریت و تصمیمات قیمت گذاری" بوده و در 41 اسلاید همراه با تصاویر و توضیحات کامل و همچنین مثالهای تشریحی طراحی شده است که می تواند به عنوان سمینار در کلاس (ارائه کلاسی) درسحسابداری مدیریت در سطح کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته های مدیریت و حسابداری مورد استفاده قرار گیرید. بخشهای عمده این فایل شامل موارد زیر است:
مقدمه
عوامل عمده موثر بر تصمیمات قیمت گذاری
انواع بازار
ویژگی های بازاررقابت کامل
منحنی عرضه
منحنی تقاضا
نقطه تعادل بازار
نمودار نقطه تعادل بازار
رقابت ناقص ، انحصار کامل و رقابت چند قطبی
درآمد کل و درآمد نهایی
بهای تمام شده نهاییMC
درآمد نهایی
مثال بهای تمام شده نهاییMC و درآمد نهایی
نمودار بهای تمام شده نهاییMC و کل TC
منحنی بهای تمام شده نهایی
سایر متغیرهای موثر بر قیمت گذاری
قیمت گذاری بر مبنای بهای تمام شده
به علاوه درصدی به عنوان سود
بهای تمام شده محصول
بهای تمام شده کامل
مثال فروشگاه ورزشی با احتساب 60% سود
مثال واحد تولیدی با افزودن 40% به بهای تمام شده
مثال: بهای تمام شده کامل = بهای تمام شده محصول به اضافه 30درصد از هزینه های اداری
بهای تمام شده استاندارد
قیمت گذاری بر مبنای اقلام متغیر بهای تمام شده
قیمت گذاری بر مبنای سود مورد انتظار
مثال قیمت گذاری بر مبنای سود مورد انتظار
قیمت گذاری سفارشات مخصوص
مثال قیمت گذاری سفارشات مخصوص
پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است.
دسته بندی | بهداشت محیط |
بازدید ها | 15 |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 116 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 23 |
محتوای فایل
فهرست مطالب :
اصول بهداشت محیط در بیمارستان
کنترل حشرات
نظافت محیط بیمارستان
شرایط بهداشتی بر اساس آیین نامه تاسیس بیمارستانها
رفع آلودگی های محیط در مراکز بهداشتی درمانی و بیمارستانها
دستورالعمل شستشوی بخشها
شرایط بهداشتی بخشها
دستورالعمل نظافت زمین (کف)
دستورالعمل نظافت دیوارها و سقف
دستورالعمل مربوط به نظافت مرطوب
پاشیده شدن خون و مواد آلوده بدن در محیط
دستورالعمل شستشوی توالت ها
دستورالعمل شستشوی حمامها ؛سینکها ودستشویی ها(محل شستن دستها
نکاتی درمورد استفاده از وسایل جهت نظافت
دستورالعمل استفاده از تی ها
دستورالعمل استفاده از صابون مایع
دستورالعمل شستشوی پرده ها
نظافت قاب عکسها وتلویزیون
دستورالعمل شستشوی سطل زباله وبین های حمل البسه
دستورالعمل شستشوی ونظافت انبار بخش و قفسه ها و طاقچه ها
دستورالعمل نظافت روی کمدها و نظافت دستگیره در ؛کلید وپریزها
دستورالعمل شستشو و ضدعفونی بدپن
دستورالعمل شستشو و ضدعفونی ظرف ادرار ( یورین باتل )
دستورالعمل نکات بهداشتی در مورد جمع آوری و تفکیک البسه در بخشها
اصول احتیاطهای استاندارد
نظافت تجهیزات و وسایل مراقبت از بیمار
رفع آلودگی
پاک سازی - تمیز کردن
گندزدایی یا استریل نمودن
ضد عفونی کننده ها ، گندزداها و استریلیزاسیون ها
تعاریف
غلظت و قدرت گندزدائی
محلول های گند زدا و ضد عفونی کننده مورد مصرف در بخشها
مدیریت پسماندهای بیمارستانی
روش های جمع آوری زباله ها
احتیاط های لازم در مراحل جمع آوری و تفکیک پسماندها
زمان نگهداری موقت زباله ها
دسته بندی | برق و الکترونیک |
بازدید ها | 14 |
فرمت فایل | zip |
حجم فایل | 21604 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 9 |
آموزش تعمیرات لامپ های کم مصرف بصورت تصویری
دسته بندی | بهداشت محیط |
بازدید ها | 14 |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 70 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 41 |
برخی از مطالب موجود در فایل
فهرست مطالب :
تولید زباله های بیمارستانی
امحای زباله های بیمارستانی
مدیریت زباله، پشتیبانی و امحاء در محل بیمارستان
ایجاد سیستم مدیریت زباله
تولید، نگهداری و انتقال پسماند مراکز بهداشتی و درمانی
کد گذاری رنگی پیشنهاد شده برای مواد زاید مراکز بهداشتی و درمانی (WHO)
نوع رنگ ظروف و علامت
جمع آوری
ذخیره موقت مراکز بهداشتی و درمانی
انتقال در محل
بسته بندی باید خصویات زیر را داشته باشد:
برچسب گذاری
طبقهبندی مواد زاید
تاریخ جمع آوری
مقصد مواد زاید
آماده سازی برای حمل و نقل:
خطرناک- مواد نوک تیز آلوده
مسیر حمل و نقل
مواد و روش عمل
محفظه سازی (Encapsulation)
دفن بی خطر در محوطه ی بیمارستان
خلاصه مزایا و معایب گزینه های تصفیه و دفع پسماندهه ای بیمارستانی
طبقهبندی مواد زاید
تاریخ جمع آوری
مقصد مواد زاید
زباله سوزی با حرارت پایین
زباله سوزی با حرارت بالای C°1200
بی خطر سازی شیمیایی (گندزدایی)
بی خطر سازی با گرمای مرطوب
محفظه سازی و دفن در زمین
بی خطرسازی با پرتوتابی ریز موج (Microwave)
دیگر روشهای بی خطر سازی